Actueel

Deze pagina is gekoppeld aan ons instragramaccount. Hier delen we de verhalen en talenten van onze leerlingen en teamleden en ziet u wat er allemaal speelt in de school.

Image
Lieve Boekmanners, bedankt voor het prachtige afscheid, een geweldig Boekmanbal en vooral voor de fijne samenwerking. Wat zijn jullie geweldig en wat gaan wij jullie missen. Een hele fijne vakantie allemaal! Liefs Hanneke en Maarten
Image
Groep 8a en 8b hebben gisteren samen een fantastische musical gepresenteerd in de Q Factory. Er waren 250 ouders, vrienden, Boekman-teamleden, buren en andere lieve mensen. Tranen, lachen en vooral heel veel plezier op één avond. Wij zijn apetrots op onze kanjers.
Image
Het gaat goed met juf Anne, Carlo en kleine Suus. Suus is nu 5 weken jong en hartstikke gezond. Het is genieten in Castricum. Gisteravond hebben we namens het team een volle kraammand gebracht.
Image
Vandaag werd er bij juf Riet in KB3 een prachtige presentatie over de vos gegeven. Wij zijn zo trots op onze leerlingen uit de kleuterbouw. Deze leerling had zijn eigen digibord gebouwd.
Image
Drie studenten van de Universitaire Pabo hebben hun onderzoek gedaan op de Dr. E. Boekmanschool. Vandaag presenteerden twee van hen het eindproduct. Mooi om door aanstormend talent geïnspireerd te worden.
Image
Sarah-Noor, Arnout en Rukiye stonden dit weekend in de krant. Samen met hun collega's van de TSO zorgen zij ervoor dat onze leerlingen een heerlijke pauze hebben. Wij zijn blij met onze toppers en de leerlingen ook ❤️
Image
Vandaag staan we op de Boekmanschool stil bij Keti Koti. De afschaffing van de slavernij wordt gevierd in het Oosterpark en we staan stil bij mensen die herdacht moeten worden. Cefas heeft gisteravond Gomma koekjes gebakken en geeft daarbij tekst en uitleg aan het team en sommige leerlingen.
Image
Gisteren was ons Riet 65 jaar jong geworden. "Het voelt hartstikke goed" zei ze toen ze vanochtend stralend de school binnen liep.
Image
Ready, set, actie! De leerlingen van groep 8 oefenen hard aan de musical. Juf Maaike heeft de musical geschreven en de leerlingen zijn al bijna helemaal klaar om 13 juli op te treden. De leerlingen hebben alle liedjes zelfs geschreven en zelf de muziek gekozen. Wij zijn ontzettend onder de indruk. Pak de tissues maar vast, want dat wordt huilen!
Bericht namens de OR:

Lieve Boekmanouders,

We zijn terug van nooit geweest!

Twee jaar geleden planden we een spetterend eindfeest in de Tropen, verkochten we de 400 kaarten binnen twee uur en het beloofde de start van een nieuwe Boekmantraditie te worden. We hebben er even op moeten wachten, maar het gaat nu echt gebeuren!

Het BoekmanBal - Ticket to the Tropics (adults only)

Kom naar Café-Restaurant de Tropen, een prachtige, groene locatie aan het Oosterpark.
Samen sluiten we dit jaar knallend af; we borrelen op het terras, we dansen op de beats van DJ ‘Meester Maarten’ en maken er een zinderende zomeravond van! More acts to be announced.

Trek iets moois aan en kom de Boekman vieren!

Feestelijke groetjes de OR