Actueel

Deze pagina is gekoppeld aan ons instragramaccount. Hier delen we de verhalen en talenten van onze leerlingen en teamleden en ziet u wat er allemaal speelt in de school.

 

Image
Tijdens de les van "Juf op straat" kwamen de leerlingen uit de kleuterbouw erachter dat er twee dinosauriërs in Amsterdam zijn die een beetje verlegen waren en saai, bij @artis.amsterdam kunnen jullie ze zien. De kleuters hebben ze, in hun kunstwerken, prachtige kleuren gegeven. Deze zijn te bewonderen in de school. 

#tekenen✏️
Image
In de kleuterbouw werken de kleuters binnen het thema "Dieren van Dino tot.... ".

Er zijn al veel mooie dino's te bewonderen in de gang. Het thema leeft!

#dino
Image
De leerlingen uit groep 4b maakten vandaag kennis met lichtkunst. Dank voor de leuke dag meester Rick van @lukida.nl

🩵
Image
De leerlingen uit de kleuterbouw zijn blij dat zij hun klasgenootjes weer zien, na de meivakantie, en genieten van het mooie weer.

#buitenspelenisleuk
Image
Veel oranje in de school vandaag.....

#koningsdagiscoming
Image
De leerlingen uit KB1 en KB2 bezochten vanmorgen het @wereldmuseum.amsterdam . Zij kregn allemaal bijzondere en mooie voorwerpen te zien, afkomstig uit allerlei plekken op onze wereld.
Image
Word jij onze nieuwe betaalde LIO-stagiair?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je je zelf als leerkracht verder ontwikkelen in een
leerrijke omgeving op een school die volop in ontwikkeling is? Kom dan je LIO-stage lopen bij ons! Wij
hebben in de bovenbouw nog een plek.

Bekijk de vacature op: www.boekmanschool.nl

Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen bij ons op school!

#vacature
#onderwijs
Image
Afgelopen vrijdag namen wij afscheid van Desmond. Hij heeft 6 jaar lang dagelijks de eerste en tweede verdieping van onze school schoongemaakt. Helaas gaat hij ons nu verlaten. Er moest natuurlijk eerst goed afscheid worden genomen van hem door ons team. Succes met je nieuwe uitdaging Desmond! We gaan je missen.

#dankjewelvooralles
Image
Weer of geen weer....

Onze kleuters zijn niet van suiker en zijn vandaag op schoolreisje naar de Natuurschool in Noordwijk, gecombineerd met een bezoekje aan het strand (voor de liefhebbers).

#nietvansuiker☔️
#naturekids
Image
De leerlingen in groep 8A maken hun eigen flowboard.

In 3 dagdelen krijgen zij les van een ouder van onze school . De lessen gaan over mindset, hun manier van leren, wat zij nodig hebben om stap voor stap te leren (veiligheid) en hoe zij zich onderscheiden van anderen.

Vervolgens maken de leerlingen van  een plank en een paar latjes een eigen board waar ze uiteindelijk ook op kunnen balanceren. De lessenreeks wordt afgesloten met een presentatie van alle boards.

#inbalanszijnenblijven