Informatiedagen

COVID-19 crisis: Vanwege de huidige situatie kan het zijn dat één of meerdere informatiedagen niet doorgaan. Toch willen wij u de kans bieden om de school met eigen ogen te bewonderen. Neem daarvoor contact op via info@boekmanschool.nl.

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor één van onze informatiebijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomst geven wij informatie over de school, kunt u vragen stellen en leiden leerlingen en/of leerkrachten u rond door de school. Er is maximaal plaats voor 15 ouders. De informatieochtenden starten om 9.15 uur.

U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding. Zolang een datum zichtbaar is in het uitklapmenu hieronder is er plaats en verwachten we u op die betreffende datum.

Meer informatie over toelating en aanmelding vindt u in het menu rechts op de pagina.

Invoer:

Selecteer de datum van uw voorkeur *
Familienaam kind *
Geboortedatum *
Straat en huisnummer *
Postcode *
Telefoonnummer *
Emailadres (wordt niet gebruikt voor ongevraagde mailings) *
Wanneer moet uw kind aangemeld zijn? *
* Verplichte velden